logo

Üdvözöljük a Komlói Egészségcentrum, Bányászati Utókezelő és Éjjeli Szanatórium Egészségügyi Központ honlapján

background
"És ahány házba majd belépek, a betegek hasznára, távol tartva magamat minden egyéb szándékos és kárt okozó jogtalanságtól. " Hippokrateszi esküből
Behajtás és parkolás rendje
2019-05-23 12:00:00

                                                Tisztelt Betegeink és Látogatóink!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy 2019. 06. 01-től megváltozik az intézmény területére történő behajtás és parkolás rendje.

 

Tekintettel arra, hogy az INTÉZMÉNY SOROMPÓVAL LEZÁRT TERÜLETE MAGÁNTERÜLET, így a behajtás csak az engedéllyel rendelkezők számára lesz biztosított.

 

Indokolt esetben a betegek és hozzátartozóik részére az intézmény területére történő behajtás a betegszállítás időtartamára engedélyezett, azonban 30 percen belül kötelesek lesznek a sorompóval lezárt területet elhagyni.

Azon betegeknek, illetve hozzátartozóknak, akik ezt figyelmen kívül hagyják500 FT/ÓRA PARKOLÁSI DÍJAT KELL FIZETNIÜK kihajtáskor a portaszolgálatot teljesítő munkatársunknak a behajtáskor kapott igazolószelvény alapján.

 

Parkolás az intézmény területén kívül a város által kialakított parkolóhelyeken, a Majális tér felé vezető úton, illetve a régi gazdasági hivatal épülete helyett továbbra is biztosított és mindenki térítésmentesen igénybe veheti.

 

Szíves megértésüket megköszönve:

Dr. Ságiné Dr. Polics Éva

mb. főigazgató