logo

Üdvözöljük a Komlói Egészségcentrum, Bányászati Utókezelő és Éjjeli Szanatórium Egészségügyi Központ honlapján

background
"És ahány házba majd belépek, a betegek hasznára, távol tartva magamat minden egyéb szándékos és kárt okozó jogtalanságtól. " Hippokrateszi esküből
Onkológiai gondozó

Bemutatkozás

Gondozó vezető főorvos: Dr. Kiss Zoltán

Asszisztens: Fuchsné Kinder Renáta

        


Az onkológiai gondozóban történik a daganatos betegek nyilvántartása, rendszeres megjelenésük és egészségügyi állapotuk nyomon követése, az előírt időszakos vizsgálatok elvégzése vagy elvégeztetése.
A szükséges gyógyszerekkel, tápszerekkel, gyógyászati segédeszközökkel való ellátás, lelki gondozás, a társszakmákkal történő egyeztetés során esetleges további kezelések megszervezése is itt történik. Mindez annak érdekében, hogy a beteg véglegesen meggyógyuljon, vagy ha ez nem lehetséges, akkor a lehető leghosszabb ideig emberhez méltó életet élhessen.

Feladatunk, hogy tájékoztassuk az embereket a daganatok tüneteiről,a különböző rákfajták szűrésének módjáról, a rákbetegségek megelőzésének lehetőségeiről.

A daganatok felismerésére szolgáló szűrővizsgálatokat is végzünk, elsősorban nőgyógyászati rákszűrést.

Ne feledje a rák 7 figyelmeztető jelét! Klikk ide!

Az onkológiai betegek gondozása, szakellátása, nőgyógyászati betegek ellátása, valamint a különféle rákbetegségek szűrése természetesen egymással szorosan összefüggenek, ezért a betegellátás folyamatában ezeket nem választjuk szét, hanem az ONKOLÓGIÁRA bejelentkezett pácienseket egy helyen, a szépen felújított rendelőnkben 2012. március 1-től előjegyzés alapján fogadjuk egységes rendelési időben.

 

Tisztelettel:
 

Dr. Kiss Zoltán

    gondozóvezető főorvos
 

Rendelési idők

Előjegyzés:
van(betegfelvételen) 72/582-350

Telefon:
72/582-365

Beutaló köteles:
nem

Rendelési idő:

Hétfő: 7.30- 14.30
Kedd: 7.30-14.30
Szerda: 7.30-14.30
Csütörtök: 7.30-14.30
Péntek: 7.00-12.00